Overleden paarden/pony's

Op deze pagina zie je de paardjes die helaas zijn heengegaan.

Goliath

Geslacht: Ruin 
Leeftijd: ??
Beschrijving: Goliath was niet makkelijk, hij hield nog wel van een bokje. In de stal vond ie het heerlijk als ie geknuffeld werd, hij was een echte knuffelbeer.
Overleden op: ..?
Reden: Artrose aan zijn achterbenen.


Janneke

Geslacht: Merrie
Leeftijd: ??
Beschrijving:
Overleden op:
Reden:


Arno

Geslacht: Ruin 
Leeftijd: ??
Beschrijving: Arno was een leuke pony. Hij kon met elke beginner overweg, maar gaf af en toe nog wel eens een bokje. Arno was een lieverdje. Hij was wel luchtzuiger.
Overleden op: ..?
Reden: Hij had kanker aan zijn geslachtsdeel...


Prins

Geslacht: Ruin 
Leeftijd: ??
Beschrijving: Prins, jaja, wie kende hem niet. Elk beginnertje heeft wel eens op hem gereden. Superbraaf maar wel met een hakke-takke draf. Hij hield veel van knuffelen, maar tijdens het poetsen kon die weleens geïrriteerd worden en een beetje gaan bijten. Zijn laatste maandjes waren wel fijn voor hem, hij mocht op het land staan. Toen die nog even terugkwam op de manege kreeg ie weinig aandacht en wou hij er graag uit als je zijn staldeur opendeed.
Overleden op: ...?
Reden: Hij had hoefkanker, hij had pijn en het was ongeneeslijk.


Tristan

Geslacht: Ruin 
Leeftijd: 27
Beschrijving: Tristan was een sul. Ookal was hij een oude man, toch hield hij nog van ondeugend doen en lekker eigenwijs zijn. Als je hem een tikje gaf schudde hij altijd met zijn hoofd heen en weer, dat is iets wat ik nog van hem weet.
Overleden op: 9 maart 2009
Reden van overlijden: Hij speelde waarschijnlijk iets te wild met Jodocus in de wei, met als gevolg dat hij waarschijnlijk een hartaanval gehad heeft en dood werd gevonden... :(   Toch is dat wel een hele mooie dood, spelen met je vriendje en dan in één keer van deze wereld... :)