De lespaarden

Drassic

Geslacht: Merrie 
Leeftijd: ??
Beschrijving: Drassic is een slome, ondeugende dame. Ze is in de lessen erg eigenwijs en kan je flink uitproberen. Op haar moet je echt al meteen consequent zijn. Verder is ze wel lief in dr stal.


Shame

Geslacht: Merrie
Leeftijd: ??
Beschrijving:


Jushi

Geslacht: Ruin
Leeftijd: 4
Beschrijving: Jushi is een gekke, snelle knol. Hij is hartstikke lief en een echte knuffelkont. Hij is gek op lekkere hapjes en wil ook graag je poetskist onderzoeken op zoek naar snoep. Met rijden is ie snel, en heel eigenwijs. Hij vindt het leuk om paarden die hem niet graag mogen, uit te dagen. Hij is dus een echte kwajongen.


Pascal

Geslacht: Ruin
Leeftijd: ??
Beschrijving: Pascal is wel lief en makkelijk, maar jammer genoeg een bijtertje geworden in de stal. Soms kan ie wel eens gaan draaien in de hoek en vervelend zijn, maar dit doet hij meestal als je onzeker bent en nog niet zo lang rijdt.


Indra

Geslacht: Merrie
Leeftijd: ??
Beschrijving: Indra is een hele lieve merrie. In stal is ze wat moeilijker en vindt ze niet iedereen even aardig, daarom zijn sommigen ook wel eens bang om haar te poetsen en te zadelen. Ze is niet zo'n knuffelpaardje en ook al kijkt ze vaak knorrig tijdens het poetsen, toch vindt ze het eigenlijk wel lekker. Je ziet haar soms genieten als je haar intensief poetst. 
In de les hoef je absoluut niet bang te zijn, want ze is ontzettend lief en een goed beginnerspaard. Maar als je onzeker bent weet ze soms niet wat ze moet doen, ze heeft dus wel duidelijke hulpen nodig, anders zie je al aan haar koppie dat ze in de war raakt.


Cleo

Geslacht: Merrie
Leeftijd: ??
Beschrijving:


Tender

Geslacht: Merrie
Leeftijd: 8
Beschrijving: Tender was bij haar vorige eigenaar een karrenpaard. Ze had nooit echt onder het zadel gereden. Daarom probeert ze nu veel uit en is ze vaak eigenwijs.


Wouter

Geslacht: Ruin
Leeftijd: ??
Beschrijving: Wouter is een braaf paardje. Hij geeft vrij hoog op. Hij is moeilijk in stal, maar als je er eenmaal op zit is ie meestal wel braaf. Galop zit wat hakkerig.


Swen

Geslacht: Ruin
Leeftijd: ??
Beschrijving: Swen is een heel lief, goed wendbaar ventje. Hij is niet heel groot, maar heeft wel een leuke hoogte. Hij rijdt lekker. Jammer genoeg heeft ie wel een soort huidziekte, waardoor er steeds witte schilfertjes aan zijn benen zitten.


Giewont

Geslacht: Ruin
Leeftijd: ??
Beschrijving: Giewont is een makke, rustige kerel. Hij is een uitstekend beginnerspaard, maar wel lekker sloom. Dus een zweepje is wel nodig bij hem;-)  In stal is ie wat knorriger, maar vindt het vaak uiteindelijk toch wel lekker als je met hem kroelt.


Sanne

Geslacht: Merrie
Leeftijd: ??
Beschrijving: Sanne is een echte "snelle dame". Ze houdt van snel-snel-snel. In de bak wil ze vaak tijdens het instappen draven, als je moet galopperen wil ze ze na haar beurt nog een keertje extra, al mag ze dat dan niet. Haar galop zit wel erg lekker en je moet haar met zachte hand rijden.


Missy

Geslacht: Merrie
Leeftijd: ??
Beschrijving: Missy is een hele lieve merrie, zowel in stal als met rijden. Je moet haar wel rustig behandelen, anders wordt ze nerveus. Ze galoppeert erg snel en is goed wendbaar, omdat ze vroeger een westernpaardje was.


Casper

Geslacht: Ruin
Leeftijd: ??
Beschrijving:


Lua

Geslacht: Merrie
Leeftijd: 4
Beschrijving: Lua is een hele ondeugende en eigenwijze merrie. Ze is erg koppig en houdt ervan om lekker langs de bakwand te knallen.


© FOTO'S COPYRIGHT VALERIE